jpeg posting not possible - BMW F800 Riders Forum & Registry



Remove this advertisement by REGISTERING.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Points: 2,254, Level: 30

    Location
    Hamburg, Germany
    Joined
    Mar 2019
    Online
    10-14-21
    Posts
    107 / 0 / 0 / 0
    Hey, jpeg posting seems to be broken. png works fine though. All I get is an error when I try to post a jpeg. a png of the exact same size is accepted.

  2. Remove Advertisements
    F800Riders.org
    Advertisements
     

  3. #2
    Tims1572's Avatar
    Points: 43,163, Level: 100

    Real Name
    Tim
    Location
    Arizona
    Joined
    Mar 2012
    Online
    7 Hours Ago
    Posts
    1,563 / 18 / 46 / 116
    Motorcycle
    '15 FE 501
    Motorcycle
    '77 Mc400
    Motorcycle
    '10 Road Glide
    Motorcycle
    '09 G450X
    I was told the same thing from a member of the G450 riders forum.
    I gave him a step by step how to and attached screen shots of each page I had saved as jpegs so he could see each view of each step.
    Posting these jpeg images worked fine for me.
    However, I haven't heard from the member since then ?

  4. #3
    Points: 2,090, Level: 28

    Location
    West Yorkshire, UK
    Joined
    Feb 2021
    Online
    5 Hours Ago
    Posts
    86 / 0 / 0 / 0
    Motorcycle
    '18 F800 GT
    Click image for larger version. 

Name:	F800GT.jpg 
Views:	14 
Size:	304.3 KB 
ID:	374753

    Umm yes it is
    Select Insert Image (click third icon from right)
    Select "From Computer", choose file, upload file

    If this doesn't work, maybe reduce file size (notwithstanding comment re PNG file)
    Ajay

    F800GT 2018 

  5. Remove Advertisements
    F800Riders.org
    Advertisements
     

  6. #4
    Richard230's Avatar
    Points: 304,444, Level: 100

    Real Name
    Richard
    Location
    Pacifica, California
    Joined
    Oct 2008
    Online
    2 Hours Ago
    Posts
    10,605 / 15 / 698 / 2031
    Many of the JPEG photos that I post are around the 1 MB size and they post easily using the Go Advanced option, clicking on the "paperclip" icon and using the File Upload Manager to select a file or photo that is stored on your compute - once you manage to find it. Like this 940KB scanned photo from 1964. (Don't forget to click on the box that says "done" at the lower right of the uploader box once you have finished uploading your photos. If you don't do that it won't insert the photos.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	TRAY_01_008.jpg 
Views:	16 
Size:	940.2 KB 
ID:	374755  
    Richard - Current bikes: 2016 BMW R1200RS, 2018 16.6 kWh Zero S, 2011 Royal Enfield Bullet 500 Classic, 2009 BMW F650GS, 2020 KTM 390 Duke, 2002 Yamaha FZ1 (FZS1000N) and a 1978 Honda Kick 'N Go Senior. 

  7. #5
    Tims1572's Avatar
    Points: 43,163, Level: 100

    Real Name
    Tim
    Location
    Arizona
    Joined
    Mar 2012
    Online
    7 Hours Ago
    Posts
    1,563 / 18 / 46 / 116
    Motorcycle
    '15 FE 501
    Motorcycle
    '77 Mc400
    Motorcycle
    '10 Road Glide
    Motorcycle
    '09 G450X
    The member I mentioned that was having a problem posting pictures (jpegs) was able to figure out what to do to get some of his pictures up onto his posts.
    Now he is telling me he is having the same problem again and can't get his pictures to post ??
    It seems to be working for me just fine.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	K16_R21002b_preview.jpg 
Views:	10 
Size:	22.4 KB 
ID:	374851  

  8. #6
    HalfPint's Avatar
    Points: 19,958, Level: 97

    Location
    Toronto, Ont, Canada
    Joined
    Sep 2005
    Online
    Posts
    840 / 29 / 7 / 101
    Motorcycle
    '19 Chopper
    Motorcycle
    '18 Gran Rapido Lusso
    Nothing seems wrong with the system. Did a test and it went well.

    Kevin

  9. #7
    Tims1572's Avatar
    Points: 43,163, Level: 100

    Real Name
    Tim
    Location
    Arizona
    Joined
    Mar 2012
    Online
    7 Hours Ago
    Posts
    1,563 / 18 / 46 / 116
    Motorcycle
    '15 FE 501
    Motorcycle
    '77 Mc400
    Motorcycle
    '10 Road Glide
    Motorcycle
    '09 G450X
    Same thing for me too.

    Just not getting much of an explanation from the recently new member about where specifically he has been having the problem.

    I have given him written instructions how to do it, by numbering the individual steps and even included screenshots of each step of the actual appearance of the Pop Up window that appears when using the "Go Advanced" feature.

    He had posted a few pictures after giving him the instructions before but was having trouble again this last post.

    I asked did he click the "Done" button on the Pop Up window that you select the pictures from, before going down to the bottom of the main screen and clicking "Submit Reply".

    I don't have an answer for him ????

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •